+370 630 06969

Šermukšnių g. 1, Vilnius

0 Prekių | 0 €
Pirkti

Intro:

Nuo 1936m. kompanija Urnex reprezentuoja aukščiausių standartų ir efektyvumo valymo ir priežiūros priemones, kurios 100% dedikuotos kavai ir arbatai. Urnex produkciją galima rasti daugiau nei 70 šalių visame pasaulyje. Urnex, Puro, Biocaf ar Full Circle – didieji prekiniai ženklai, įvertinti kavos ruošimo mėgėjų ir profesionalų.

Prekės aprašymas:

Granulės kavos malūno valymui Urnex Grindz, 430g

Šios saugios ir natūralios granulės Urnex Grindz yra skirtos kavos malūnų girnoms valyti, pašalinti kavos pupelių išskirtus riebalus, aliejus ir kitas daleles. Naudotis šia priemone ypač paprasta: papraščiausiai sudėkite ir sumalkite granules lyg maltumėt pupeles. Sumalus valymo priemonę, dar įberkite kavos pupelių ir vėl sumalkite, taip pašalinsite likučius. Likučiams pašalinti papildomai galite naudoti šepetėlį. Dėl šios valymo priemonės natūralios ir maistui saugios sudėties, iškart po valymo galima malti kavos pupeles ir mėgautis kava. Vienoje pakuotėje rasite 430g granulių kavos malūno valymui.

Dėmesio: nenaudokite šių granulių su super-automatinių kavos aparatų malūnais. Šiems aparatams valyti rekomenduojame Supergrindz.



Kavamalių valymo granulės Urnex Grindz, 430g

Granulės kavamalių girnoms valyti.
34 €
 
Pasirinkta prekė: Kavamalių valymo granulės Urnex Grindz, 430g
  • Gamintojas: Urnex
  • Kiekis: 430g

Prekių pristatymo būdai:

Užsakymus nuo 49€ pristatysime nemokamai!

Kurjerių tarnyba

3 €

Omniva paštomatai

3 €

Atsiimkite parduotuvėje

0 €