Kombučia yra neapdorotas natūralios fermentacijos arbatos gėrimas, turtingas probiotikais, organinėmis rūgštimis, virškinimo fermentais ir antioksidantais. Kombučia yra gaminama iš vandens, arbatos, cukraus ir kombučios kultūros (gerųjų bakterijų ir mielių simbiozė). Šie ingredientai palikti fermentuotis šiltoje aplinkoje, pagamins jums skanų, gaivų ir maistinėmis medžiagomis turtingą gėrimą. Su šiuo rinkiniu po savaitės pasigaminsite 1L. kombučios, kurios kiekį kas savaitę galėsite didinti, nes arbatos grybas vis didės. Fermentuotą kombučią laikyti šaldytuve, vengti šiltos aplinkos.
Pakuotėje rasite:
Kombučia kultūra (arbatos grybas) ir kombučia pradžiai
Himalajų arbata
Cukrus
Gaminimo instrukcijos
Gamintojas: Telure
Užsakymus nuo 49€ pristatysime nemokamai!
Kurjerių tarnyba |
3 € |
||
Omniva paštomatai |
3 € |
||
Atsiimkite parduotuvėje |
0 € |