+370 630 06969

Šermukšnių g. 1, Vilnius

0 Prekių | 0 €
Pirkti

Prekės aprašymas:

Kavinukas Hario V60 su priedu Drip Assist

Plastikinis filtrinis kavinukas Hario V60-02, skirtas ruošti juodai kavai. Paprastas ir patogus kavinukas puikus aksesuaras bet kuriam juodos kavos mylėtojui. Mėgaukis išraiškinga kava be tirščių. Su 02 dydžio kavinuku paruošite apie 500ml kavos. Tai populiariausias Hario kavinukų dydis, nes su juo galima paruošti kavos tiek 1 asmeniui, tiek 2-3. Kavinukas naudojamas kartu su 02 dydžio popieriniai filtrais. Kavinuką galima dėti tiesiai ant jūsų mėgstamo puodelio, stiklinio ąsotėlio ar specialaus serviravimo indo. Šis kavinukas pagamintas Japonijoje. 

Drip Assist - filtrinis kavinukas skirtas juodos kavos ruošimui, naudojamas kaip priedas prie kitų filtrinių 2 dydžio Hario V60 kavinukų tolygiam vandens lašėjimu užtikrinti.  Drip Assits pagamintas iš tvirto, bet netoksiško ir maistui saugaus plastiko. Karštas vanduo yra pilamas ant pačio kavinuko, vanduo po to tolygai pasiskirsto ant žemiau esančio kavinukos su kava. Taip išsisprendžia situacija, kai po ranka nėra virudliuko su lenktu snapeliu, tad karštą galima pilti nors ir iš paprasto virdulio.

Naudoti Drip Assist itin paprasta net pradedantiesiems. Tiesiog uždėkite šį kavinuką ant kito jau turimo kavinuko ir pilkite vandenį. Vanduo tolygiai lašės ir drėkins maltą kavą. Tai patogus ir žmogiškąjį klaidos faktorių eliminuojantis įrankis.

Pakuotėje rasite:

Plastikinis kavinukas Hario V60-02, skaidrus - 1vnt.

Priedas Drip Assist kavinukams Hario V60 - 1vnt.

Vienkartiniai popieriniai filtrai - 40vnt.

Kavinukas Hario V60 su priedu Drip Assist

Kavinukas Hario V60 su priedu Drip Assist
25 €
 
Pasirinkta prekė: Kavinukas Hario V60 su priedu Drip Assist
  • Medžiagos: Plastikas
  • Pagaminta: Japonijoje
  • Gamintojas: Hario

Prekių pristatymo būdai:

Užsakymus nuo 49€ pristatysime nemokamai!

Kurjerių tarnyba

3 €

Omniva paštomatai

3 €

Atsiimkite parduotuvėje

0 €